Avatar 2 filmi izle 4 devam filme 1 milyar dolar

James Cameron’ın yönetmenliğini üstlendiği 2009 senesinde çekilen Avatar izlenme rekorlarını alt üst eden Avatar 2 filmi izle için ve 4 devam serisine tam olarak 1 milyar dolar tutarında bütçe ayrıldığı paylaşıldı.


 

[caption id="" align="aligncenter" width="600"]Avatar 2 Filmi izleAvatar 2 Filmi izle[/caption]

 

Screen Rant haberlerine göre; Titanic, Terminator ve Aliens seri filmlerinin efsane yönetmen koltuğunu üstlenen Cameron'ın tekrardan yer alacağı yeni proje kapsamında, seneler süren ertelemeler sonucunda avatar 2 filmi izle için devam halkalarına çalışmalar şimdiden başladı.

Her film yeni serilerinde farklı konuları edinilse bile her filmin avatar 2 filmi izle gibi yine ana öyküyü destekleyecek tarzda olacağı söylendi. 2013 senesinde ilk defa ortaya atılan Avatar 2 filmi izle için çok sıkı bir ön hazırlanma süreci altında bulunan film tahmin edinilene göre en erken 2020 yılında vizyonda olması planlanıyor. Sitemizden avatar gibi yüksek çözünürlüklü 4k film izle sayfasından 2160p ultra hd filmleri izleyebilirsiniz. Daha çok sinema filmlerine sitemizden ulaşabilirsiniz.

İlk filmi olan avatar filminin tam olarak 237 milyon dolarlık bütçesine sahip ilk filmin 2,78 milyar dolarlık global gişe hasılatı elde edilmesi sayesinde Fox'un yöneticilerinden avatar 2 filmi izle ve her devam filmi için 250 milyon dolar tutarında bir bütçenin ayrılmasına pekte tereddüt eder gibi durmuyor.

Üç boyutlu özelliği ile pek çok izleyiciye ulaşan ilk Avatar filmi, izleyenleri büyüleyip hayal edebileceklerinin en uç noktasına kadar başka bir dünyaya taşıyarak avatar 2 filmi izle ile önceki serisinde Na'vi adı verilen yok olmanın kıyısında yerel bir halkın yaşadığı Pandora ismi verilen gezegenin yaşantıları anlatılmıştır.

Avatar 2 filmi izle ve devam filmleri için yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekleriz.

Avatar 2 filmi izle 4 devam filme 1 milyar dolar Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Murat Karabulut

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder